Tsja, mijn portfolio. Ik ben me er van bewust dat er echt veel te veel foto's op mijn website staan. Dat maakt de overzichtelijkheid er niet beter op, maar ik zie mezelf graag als een allround fotograaf die zo veelzijdig mogelijk werk probeert te maken. En dan is het moeilijk om een selectie te maken waarvan ik denk dat die representatief is. Dus dan maar een heleboel foto's...

Om een beetje wegwijs te worden; onder het pulldown menu zie je de verschillende categorieën. Onder 'Bedrijf' staat van alles wat ik in opdracht van bladen, reclamebureaus of bedrijven heb gemaakt. Van interieurfoto's tot producten en PR-materiaal. Onder 'Gezin/Familie' vind je o.a. bruidsreportages, newborn, zwangerschapsfoto's en familieportretten. De andere categorieën spreken voor zich en zijn een mix van vrij werk, opdrachten en beelden die ik gemaakt heb tijdens workshops die ik geef. 

Voor informatie over opdrachten, workshops, fotoshoots of mentoraten kunt u contact opnemen via het formulier op de contactpagina. Modellen die op TFP-basis willen samenwerken mogen uiteraard ook contact opnemen, mits ze een kwalitatief vergelijkbaar portfolio hebben.